Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > O nás > Aktuality z domova > XVIII. ročník pacovských her seniorů

XVIII. ročník pacovských her seniorů



 

Tuto oblíbenou akci pořádáme každoročně již 18 let. Za tu dobu jistě prošla mnoha změnami, ale smysl zůstává stejný. Pobýt pospolu, užít si legraci a dokázat si, že i ve vysokém věku se lidé mohou radovat z vlastních úspěchů. 14. června dorazilo do Pacova 21 soutěžících. Přijeli senioři ze Strakonic, Pelhřimova, Kůsova, Proseče u Pošné, Proseče Obořiště, Humpolce a Chýnova. Pro nás již známí soupeři v nás sice probouzeli obavy, nicméně pacovští měli postaveny dva silné a skvěle připravené týmy. Jeden z nich se dokonce umístil na krásném třetím místě. Celý den nám přálo příjemné počasí a tak jsme mohli za doprovodu harmoniky p. Bezděky posedět až do odpoledních hodin.

Příprava této akce závisí vždy na ochotě a vstřícnosti personálu a je potřeba vždy zapojit více lidí. Jsme rádi, že i v dnešní uspěchané době se takoví mezi námi najdou. Za rok se opět těšíme s našimi přáteli na shledanou.

 

Fotografie z této akce jsou k nahlédnutí ve fotogalerii.

 

 

DS-DD Pacov


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů